Om oss

Sedan starten 1948 har vi på Olander Sjöstrand i Göteborg försett sjöfart och industri med allt från verktyg till förbrukningsmaterial samt mycket mer. Med snabba leveranser och personlig service så är ingen beställning för komplicerad för oss, vi löser det ni behöver. 

Marknadens bästa priser

På vår kampanjsida hittar du produkter till marknadens absolut bästa priser till högsta kvalitet. Här har vi samlat produkter som vi jobbat fram kanonpriser på från våra leverantörer, produkter som kommit i retur, oftast på grund av felbeställning eller produkter som har någon liten defekt, detta framgår då tydligt under produkten.

Kvalitet & Service

I strävan efter kvalitet och service lägger vi stor vikt på kundhantering och service, något alla våra medarbetare utbildas inom fortlöpande. Flera gånger om året genomför vi utbildningar för att säkerställa att all personal är uppdaterad och införstådd med sortimentet, produktnyheter och förändringar.

Certifikat ISO Olander sjostrand

Certifikat

Olander Sjöstrand Fsg AB är ISO-certifierat av Lloyds Register, ISO 9001:2015 – Kvalitetsstyrningssystem och ISO 14001:2015 – Miljöledningssystemstandarder.

Visa Certifikat

Sortiment och varumärken

Vi är i dagsläget distributör för flera ledande varumärken som t.ex. Metabo, Nilfisk, Luna, Skydda, RS Components och 3M.